Начало

СТУДИО ЗА
ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН
И ПЕЧАТНА РЕКЛАМА

Обслужване

Достатъчно е само да се свържете с нас по телефона или чрез e-mail. В удобен час ще бъде уговорена работна среща. Наш служител ще представи гамата услуги и продукти, които предлагаме, и ще Ви запознае с някои от реализираните проекти.

Ето как ще протече процесът по-нататък:

Предварителен разговор

Уточнява се какво е Вашето желание, кой продукт или продукти и услуги ще допринесат за най-добър резултат в развитието на Вашия бизнес.

Оферта
Ще Ви бъде представена детайлна оферта на предпочитаните от Вас услуги или продукти, срокове на изработка, вид на изходните материали, технологични обработки, начин на доставка.

Оформление
Ако сте удовлетворени от условията на работа, които предлагаме, се изготвят варианти на графичния дизайн и съдържанието на продукта. Предстои съгласуване.

Макет
След съгласуването започва същинската работа по предпечатната подготовка. Изготвя се макет на продукта за одобрение и последна проверка. При договаряне се изработва и цветна проба.

Завършване
Етапът включва цветоотделяне, печат, довършителни обработки, пакетиране на готовата продукция и доставка до офис на Възложителя.

Архивиране
Ако след време желаете да поръчате ретираж на същия продукт, той се намира в нашия архив и Вие получавате съответната търговска отстъпка.