Начало

РЕКЛАМА В
GOOGLE

Услуги » Реклама в Google

Какво е реклама в Google?

Рекламата в Google представлява кратки рекламни послания, които се показват над, под или в дясно от резултатите за търсене.

Освен това може да бъде под формата на банери (статични или анимирани картинки) визуализирани в други уеб сайтове, тематично свързани към рекламирания продукт или сайтове с голям обем посещения.

 

Google AdWords


Какви са ползите от реклама в Google?

Накратко ползите от рекламирането в Google:

Вашите рекламни послания се показват само тогава, когато е направено търсене по ключова дума, отговаряща на вашите критерии, или казано по друг начин вашите потенциални клиенти виждат реклама на продукт или услуга, от която се интересуват в момента.

Чрез платеното рекламиране вашите реклами излизат на първа страница на Google.

Имате достъп до пълна статистика относно изразходване на рекламния бюджет, броя показвания (импресии) на рекламата, ключовите думи, които са активирали рекламата и др.

Заплащате само ако потребителя кликне на рекламата.


Защо да наемете специалисти?

Рекламата в Google изисква познаване на основните механизми за работа на търсачката, непрекъсната оптимизация на профила, тестване на различни рекламни похвати, анализ на конкуренцията, изследване на влиянието на различни ключови думи и много други неща.

Наемайки професионалисти, ще спестите изключително много време, като същевременно ще получите максимално ефективна кампания според заложения бюджет.